Uw toeleveringsbedrijf voor land-en tuinbouwsector

Wilt u graag investeren in strooisels, veevoeder, tuinproducten of bakbenodigdheden van de allerbeste kwaliteit op de markt? Dan zit u goed bij Spoelders, ons familiebedrijf in Hombeek-Mechelen. Wij combineren onze passie voor het vak en een oog voor technische ontwikkeling met pure klantvriendelijkheid. Ontdek zelf waarom wij hét perfecte bedrijf zijn voor al uw dier-, agro-en bakproducten.

Over ons bedrijf Spoelders

Spoelders, een rasecht familiebedrijf, is sinds 1848 al actief binnen deze specifieke sector. Onze ervaring spreekt dus voor zich! Wij zijn een betrouwbaar toeleveringsbedrijf voor de land-en tuinbouwsector. Tot onze hoofdactiviteiten behoren bijvoorbeeld:

Populaire producten

Aanbevolen door onze klanten

Neem gerust contact op met onze professionals

U leest het zelf, bij Spoelders kunt u terecht voor een breed gamma aan betrouwbare producten. Heeft u een vraag over een van onze natuurlijke voedingsproducten of benodigdheden? Of bent u nog niet helemaal zeker van de juiste keuze qua bestelling? De specialisten van onze groothandel staan u graag te woord. Aarzel niet om ons te contacteren. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel te Hombeek-Mechelen van dinsdag tot zaterdag!

Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht
28 augustus
Lees meer

Overlijden Verlinden Marc

  • 28 augustus, 2023
  • 246
Naar aanleiding van het overlijden van Verlinden Marc zal onze winkel op zaterdagnamiddag 2 september gesloten zijn. Lees verder...
06 juli
Lees meer

Zomer vakantie 2023

  • 06 juli, 2023
  • 161
Beste klanten, Deze zomer staan wij voor u paraat. Wij sluiten NIET. Normale openingsuren blijven van kracht. Lees verder...
07 juni
Lees meer

Zomer actie houtpellets

  • 07 juni, 2023
  • 326
In bijlage onze prijslijst zomer. Lees verder...

Blijf altijd op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring zoals vermeld in de Privacy Policy