✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Paardenvoerders en voordelige prijzen, bij ons is het wél een goede match. Hoeveel mag u gemiddeld verwachten qua kostprijs? En wat zijn de voerkosten voor een paard per maand? De prijzen van paardenvoeders verschillen sterk per situatie. Er zijn namelijk enorm veel soorten paardenvoer, plus de hoeveelheid die u per keer koopt speelt een rol.

Ontdek onze voordelige prijzen van paardenvoeders

Tijdens het berekenen van prijzen van paardenvoeders, houden we rekening met een aantal punten:

  • Het gewicht van de voeding kan verschillen: een schep brokken weegt een kilo, een even grote schep muesli ongeveer een kwart minder.
  • Vaak is het zo dat hoe meer u koopt, hoe meer korting er vaak mogelijk is. Maar houdt als u veel inslaat wel rekening met de houdbaarheid en de opslag van de voeders.
  • Met goede kwaliteit ruwvoer is vaak een aanzienlijke besparing mogelijk op de hoeveelheid krachtvoer.
  • Kijk altijd goed naar de samenstelling van het voer. Voeders van hoge kwaliteit zijn doorgaans duurder, maar bevatten vaak een hoger energiegehalte en een hoger gehalte aan vitaminen. Daardoor zijn deze voeders vaak zuiniger in gebruik. Ze zijn wat duurder per kilogram, maar u hoeft minder te voeren.

Stel dat uw recreatiepaard ongeveer 600 kg weegt. Naar schattig eet uw paard zo’n 1,5 kg brokken per dag. Stel u koopt brokken per pak van 25 kg voor 12,50 euro: dan is de prijs per kilo brokken 50 cent. 1,5 kg brokken kost dan 75 cent per dag. Daar komt dan nog ander voer zoals muesli en hooi bij. Bij Spoelders in Hombeek betaalt u altijd de voordeligste prijs. Niet enkel betaalbare prijzen van paardenvoeders vindt u bij ons, ook voor andere producten in de agrocultuur zit u goed bij ons.

Vraag om meer informatie

Heeft u vragen over onze prijzen van paardenvoeders of andere vragen? Kom langs bij Spoelders in Hombeek of neem contact met ons op! Bel naar 015 41 33 04, stuur een e-mail naar info@spoelders.be of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook:

Paardensnoepjes kopen Mechelen| Meststoffen kopen Mechelen

 

SPOELDERS PAARDENVOEDERS Bekijk
CONTAINER SYSTEEM Bekijk
PAVO Bekijk
ENKELVOUDIGE VOEDERS Bekijk
RUW VOEDERS Bekijk
PAARDEN SNOEPJES Bekijk
LIKSTENEN Bekijk