✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Bij onze groothandel in bakproducten hebben we alles om zelf aan de slag te gaan! Een heerlijke cake bakken, genieten van vers brood of smullen van diepvriesproducten, met onze hulp is het allemaal mogelijk. Zowel particulieren als medewerkers van bedrijven zijn welkom bij Spoelders, ons bedrijf in Hombeek. Wedden dat onze groothandel in bakproducten exact heeft wat u zoekt?

Verken het aanbod van onze groothandel in bakproducten

Bent u benieuwd naar welke bakproducten u kunt kopen in onze groothandel te Hombeek, niet ver van Mechelen? We zetten een greep uit ons aanbod graag even op een rijtje:

  • Verschillende soorten gist;
  • Witte bloem, tarwebloem, speltbloem en boekweitbloem;
  • Meergranen-mengelingen;
  • All-in bakmixen;
  • Dieetproducten;
  • Bakkersbenodigdheden.

U leest het zelf, onze tuinwinkel en groothandel in bakproducten maakt van elk culinair experiment een succes. Wij hebben de producten, al wat u hoeft te doen is genieten van het bakken

Begin meteen met bakken

Wilt u graag meer weten over een bepaalde bloemsoort? Of bent u nog niet zeker over de juiste bakmix? Reken op onze expertise binnen de branche. Het team van Spoelders helpt u graag verder. Breng een bezoek aan onze zaak of contacteer ons via het handige invulformulier. Wat is het volgende dat u gaat bakken met onze producten van topkwaliteit?   

SPOELDERS PAARDENVOEDERS Bekijk
CONTAINER SYSTEEM Bekijk
PAVO Bekijk
ENKELVOUDIGE VOEDERS Bekijk
RUW VOEDERS Bekijk
PAARDEN SNOEPJES Bekijk
LIKSTENEN Bekijk