✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Bij onze groothandel vindt u houtpellets van de allerbeste kwaliteit. De pellets van onze groothandel zijn perfect geschikt als bodembedekking voor uw stal in Zemst, Mechelen en omgeving. De houtpellets uit ons aanbod zijn gemaakt van 100% zuiver hout en hebben verschillende voordelen voor zowel paard als stal. Ontdek de werkwijze van de houtpellets uit onze groothandel, niet ver van Zemst, hieronder zelf!

Onze groothandel in houtpellets heeft wat u zoekt

De houtpellets en strooisels van onze groothandel, in de buurt van Zemst, kunnen razendsnel gebruikt worden. Het enige dat u hoeft te doen, is de bodem van een schone stal bedekken met een laagje van 4 à 6 centimeter. Benevel de pellets met een beetje water, zeker de eerste keer dat u ze gebruikt. Haal de vochtige plekken weg en vul de stal wekelijks aan met zuivere pellets.  

De pellets van onze groothandel nabij Zemst bieden enkel voordelen

Spoelders, onze groothandel in houtpellets te Hombeek, biedt enkel en alleen pellets aan van de allerbeste kwaliteit. Bent u nieuwsgierig naar nog meer voordelen? Denk bijvoorbeeld aan:

  • De pellets van onze groothandel verminderen stofontwikkeling in de stal van uw paard;
  • Ze zijn enorm absorberend en gaan nare geurtjes en een natte ondergrond efficiënt tegen;
  • U hoeft weinig pellets te gebruiken voor een optimaal resultaat. De totale kostprijs per dier blijft dus laag!

Bent u misschien ook op zoek naar gezond paardenvoer? Ook dan zit u goed bij onze groothandel in pellets! Breng vandaag nog een bezoek aan onze winkel in Hombeek.

Vraag gerust om meer info over pellets

Wilt u graag meer weten over de pellets van onze groothandel in de buurt van Zemst? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar via het online contactformulier, het e-mailadres info@spoelders.be of het nummer 015 41 33 04. Ons team staat klaar met gedegen advies! 

SPOELDERS PAARDENVOEDERS Bekijk
CONTAINER SYSTEEM Bekijk
PAVO Bekijk
ENKELVOUDIGE VOEDERS Bekijk
RUW VOEDERS Bekijk
PAARDEN SNOEPJES Bekijk
LIKSTENEN Bekijk