✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Onze groothandel in meststoffen heeft de ideale producten beschikbaar voor uw toepassingen op tuin- en agrogebied. Of u nu op zoek bent naar enkelvoudige of samengestelde meststoffen, Spoelders heeft wat u zoekt in stock. Kom langs bij onze groothandel in meststoffen te Hombeek, niet ver van Mechelen, en investeer in de juiste producten.

Koop uw producten bij onze groothandel in meststoffen

De strooisels van onze groothandel zijn geschikt voor verschillende toepassingen! Denk bijvoorbeeld aan het versterken van uw gazon, het onderhouden van een paardenweide, de opbrengst van uw akker verhogen enzovoorts. De meststoffen van ons bedrijf, Spoelders in Hombeek, zijn zowel los als in grote volumes beschikbaar. Investeer in zakken van 25 kg tot 1000kg en sta versteld van het resultaat op korte en lange termijn.  

Breng vandaag nog een bezoek aan onze groothandel

Niet enkel hoogwaardige meststoffen behoren tot het aanbod van onze groothandel in Hombeek, niet ver van Mechelen. Neem een kijkje tussen onze nieuwe producten en vind exact waar u nood aan heeft. Heeft u nog vragen? De medewerkers van Spoelders staan voor u klaar met persoonlijk en betrouwbaar advies. Contacteer ons via het e-mailadres info@spoelders.be of het nummer 015 41 33 04. Wij beantwoorden u vraag zo snel mogelijk!  

SPOELDERS PAARDENVOEDERS Bekijk
CONTAINER SYSTEEM Bekijk
PAVO Bekijk
ENKELVOUDIGE VOEDERS Bekijk
RUW VOEDERS Bekijk
PAARDEN SNOEPJES Bekijk
LIKSTENEN Bekijk