✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Woont u in Mechelen of omgeving en bent u op zoek naar een tuinwinkel? Of u nu een beginnende of ervaren tuinliefhebber of professional bent, bij Spoelders in Hombeek, vlakbij Mechelen, vindt u vast de tuinproducten die u zoekt. U vindt bij ons een ruime keuze aan vrijwel alle producten voor in de tuin die u maar kunt bedenken.

Zaden Bekijk
Bestrijdingsmiddelen Bekijk
Tuinbenodigdheden Bekijk
Groenten plantjes Bekijk
Meststoffen Bekijk
Kruiwagens Bekijk

Uw tuinwinkel in Hombeek, vlakbij Mechelen

Waarvoor kunt u allemaal bij ons terecht? We zetten ons assortiment op een rij:

Zaden: zoals biologische zaden en zaden voor kruiden, peulvruchten, groente en bloemen. Wij verkopen ook zaailint.

Bestrijdingsmiddelen: tegen onkruid, plantenziektes, insecten en ongedierte. Wij hebben voor elk tuinprobleem een oplossing!

Tuinbenodigdheden: onder andere gereedschappen, worteldoeken en vliesdoeken. 

Ultrasone ongedierteverjagers: voor bescherming tegen ratten, muizen en andere soorten ongedierte.

Groenteplantjes: een breed assortiment groenteplantjes en tuinkruiden.

Meststoffen: zowel enkelvoudige als samengestelde meststoffen.

Kruiwagens: in vele soorten en maten. Voor hobby en tuin, voor in de bouw en voor de landbouw.Wij hebben nog veel meer te bieden.

Zoekt u een tuinwinkel in Mechelen of directe omgeving? Kom naar onze winkel in Hombeek, daar vindt u ons complete en actuele assortiment. Rondkijken, inspiratie opdoen of een advies op maat: het is allemaal mogelijk bij Spoelders.

Meer dan alleen tuinwinkel voor Mechelen en omgeving

Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1848 actief is. Naast spullen voor de tuin heeft Spoelders nog veel meer te bieden. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment dier-, agro– en bakproducten. Daarnaast leveren wij als toeleveringsbedrijf voor de land- en tuinbouw onder andere ons eigen merk paardenvoeders, granen, meststoffen en zaden. Kwaliteit leveren vinden wij erg belangrijk en daarom gebeurt alles wat wij doen onder de kwaliteitsnormen van GMP en HACCP.

Aarzel niet en contacteer ons

Bent u op zoek naar een tuinwinkel in Mechelen of directe omgeving? Heeft u vragen over tuinartikelen of andere vragen? Kom bij ons langs Hombeek, of neem contact met ons op! Bel naar 015 41 33 04, stuur een e-mail naar info@spoelders.be of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook:

Bakkersbenodigdheden kopen| Bakproducten kopen