✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Zoekt u een paardenwinkel in Mechelen, Zemst of omgeving? Kom naar Spoelders in Hombeek, gelegen op slechts enkele kilometers van Mechelen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan spullen aan voor uw paard. Vrijwel alles wat u kunt bedenken op het gebied van paarden en paardrijden hebben wij in huis! Ontdek hieronder meer over onze producten van de beste kwaliteit.

Bezoek onze paardenwinkel nabij Mechelen

Onze paardenwinkel in de buurt van Mechelen en Zemst heeft voor elke paardenliefhebber wat wils. Onderstaande producten behoren standaard tot ons aanbod van topkwaliteit:

Verzorgingsproducten: het welzijn van de paarden staat bij ons op de eerste plaats. Bij ons vindt u dan ook veel producten die de gezondheid en het welzijn van paarden bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan voedingssupplementen, likstenen en producten om bijvoorbeeld wondjes of eczeem te behandelen.

Halsters: wij hebben een ruime collectie halsters van verschillende materialen, zoals leer en nylon beschikbaar. Een leren halster geeft een stijlvolle uitstraling, terwijl nylon halsters sterk, duurzaam en voordelig zijn. Naast stijlvol is een halster natuurlijk ook praktisch om uw paard vast te zetten, bijvoorbeeld tijdens de verzorging.

Hooinetten: deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Investeer bijvoorbeeld in hooinetten met diverse maaswijdtes, zoals fijnmazig of juist wat grover. De hooinetten zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Dat is niet alles! Wij hebben nog veel meer te bieden op het gebied van paardenspullen. Kom bij ons langs in Hombeek, gunstig gelegen op slechts enkele kilometers van zowel Mechelen als Zemst. Hier kunt u rustig rondkijken, inspiratie opdoen en ons complete en actuele assortiment bekijken.

Paardenwinkel en nog veel meer

Naast een paardenwinkel voor de regio Mechelen en Zemst zijn wij in nog veel meer gebieden een echte specialist. Spoelders is een familiebedrijf dat al sinds 1848 actief is. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan dier-, tuin-, agro– en bakproducten. Ook zijn wij het meest betrouwbare toeleveringsbedrijf voor de land- en tuinbouwsector!

Neem contact op met ons bedrijf 

Bent u op zoek naar een paardenwinkel nabij Mechelen en Zemst? Kom langs bij Spoelders in Hombeek. Heeft u nog enkele vragen over onze paardenspullen? Neem contact met ons op! Bel naar 015 41 33 04, stuur een e-mail naar info@spoelders.be of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook:

Houtkrullen kopen Mechelen| Kippenvoeders kopen Zemst

SPOELDERS PAARDENVOEDERS Bekijk
CONTAINER SYSTEEM Bekijk
PAVO Bekijk
ENKELVOUDIGE VOEDERS Bekijk
RUW VOEDERS Bekijk
PAARDEN SNOEPJES Bekijk
LIKSTENEN Bekijk