✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Zoekt u kippenvoeders om te kopen in Zemst die gemaakt zijn met oog voor kwaliteit? Daarvoor kunt u bij Spoelders in Hombeek terecht. Alles gebeurt bij ons onder de kwaliteitscontrole van de GMP- en HACCP-normen. Goede kwaliteit vinden wij erg belangrijk, zowel voor tevreden klanten en voor het welzijn van de dieren. Ontdek hieronder meer over onze kippengranen die u kunt kopen nabij Zemst.

Deze kippenvoeders kunt u kopen nabij Zemst

Spoelders biedt u een groot assortiment aan kippenvoeders en kippengranen aan om te kopen, beschikbaar nabij Zemst, van eigen fabricage aan scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Graanmengeling met hele maïs;
  • Graanmengeling met hele maïs en legkorrel;
  • Graanmengeling met gesneden maïs;
  • Graanmengeling met gesneden maïs en legkorrel;
  • Graanmengeling met rijst voor kuikens;
  • Enkelvoudige granen zoals tarwe, maïs (gesneden en heel) en gerst.

U heeft bij ons de keuze uit een zeer breed assortiment aan kippengranen om te kopen nabij Zemst! Natuurlijk staan we klaar met persoonlijk advies en een antwoord op al uw vragen.

Waarom kippenvoeders en kippengranen kopen in Zemst?

Onze productieruimte biedt een grote flexibiliteit om voeders geheel naar uw wens samen te stellen. De levering van kippengranen in Zemst is mogelijk in zakken, big bags, bulk en containers. Wij produceren ook voeders onder ons eigen label. Daarnaast kunnen wij paardenvoeders, mengsels met kippengraan en enkelvoudige granen voor u produceren en aanleveren in blanco verpakking met een gepersonaliseerd etiket naar uw eigen ontwerp.

De vele activiteiten van ons bedrijf

Woont u in Zemst of omgeving en bent u op zoek naar kippengranen of iets anders op het gebied van dieren, tuin of bakproducten om te kopen nabij Zemst? Kom bij ons langs in Hombeek. Naast het produceren en leveren van kippenvoeders en andere diervoeders zijn wij op nog veel meer gebieden actief. U kunt bij ons terecht voor een zeer breed assortiment aan dier-, tuin-, agro– en bakproducten.

Neem contact op met ons!

Woont u in Zemst of omgeving en bent u op zoek naar kippenvoeders om te kopen? Heeft u hier vragen over of wilt u meer weten over onze kwaliteitscontroles? Neem contact met ons op! Bel naar 015 41 33 04, stuur een e-mail naar info@spoelders.be of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook:

Tuinwinkel Mechelen| Paardenvoeders prijzen | Groothandel bakproducten

SPOELDERS PAARDENVOEDERS Bekijk
CONTAINER SYSTEEM Bekijk
PAVO Bekijk
ENKELVOUDIGE VOEDERS Bekijk
RUW VOEDERS Bekijk
PAARDEN SNOEPJES Bekijk
LIKSTENEN Bekijk