✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Wilt u paardenspullen kopen en woont u in Zemst, Mechelen of de directe omgeving? Bij Spoelders in Hombeek, gunstig gelegen nabij Zemst en Mechelen vindt u vast de paardenspullen die u zoekt. Wij bieden veel keuze in artikelen voor de verzorging van uw paard, van uitstekende kwaliteit en tegen scherpe prijzen.

SPOELDERS PAARDENVOEDERS Bekijk
CONTAINER SYSTEEM Bekijk
PAVO Bekijk
ENKELVOUDIGE VOEDERS Bekijk
RUW VOEDERS Bekijk
PAARDEN SNOEPJES Bekijk
LIKSTENEN Bekijk

Ons brede assortiment paardenspullen kopen

Voor welke paardenspullen kunt u zoal bij ons terecht:

Halsters: wij bieden een ruime collectie halsters van verschillende materialen. Geef uw paard een stijlvolle uitstraling, bijvoorbeeld met een leren halster. Nylon halsters zijn sterk, duurzaam en voordelig. Een halster is erg praktisch, om je paard vast te zetten tijdens de verzorging bijvoorbeeld.

Verzorgingsproducten: net als voor elke paardenliefhebber geldt voor ons dat de gezondheid van de paarden op de eerste plaats staat. In ons uitgebreide assortiment vind je dan ook veel producten die goed zijn voor de gezondheid en het welzijn van paarden. Dat zijn zeer uiteenlopende producten zoals voedingssupplementen, likstenen, en ook producten om bijvoorbeeld wondjes of eczeem te behandelen.

Hooinetten: deze zijn bij ons in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.  Zo zijn er hooinetten met diverse maaswijdtes, zowel fijnmazig als wat grover. De hooinetten zijn ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Dat is nog lang niet alles, kom bij ons langs te Hombeek om rustig rond te kijken, inspiratie op te doen en ons complete en actuele assortiment te zien.

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar paardenspullen? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Kom bij ons langs aan de Hombeek, of neem contact met ons op! Bel naar 015 41 33 04, stuur een e-mail naar info@spoelders.be of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook:

Natuurlijke paardenvoeding Mechelen| Paardenwinkel Mechelen