✓ Natuurlijke materialen
✓ Persoonlijk advies
✓ Eigen productie

Wilt u vlaslemen kopen als bodembedekking van uw paardenstal bijvoorbeeld? Spoelders heeft een breed assortiment aan vlaslemen en andere stalbedekkingen beschikbaar voor elke klant. Kwaliteit staat bij ons voorop, de keuze is groot en onze prijzen zijn scherp!

Wat zijn de voordelen van vlaslemen kopen?

Wist u dat vlaslemen kopen verschillende voordelen heeft? Zo is het uitstekend materiaal voor bodembedekking van stallen. Het is 100% plantaardig en comfortabel voor de dieren. Daarbij heeft het een hoog absorptievermogen, vele malen hoger dan dat van stro. Een ander groot voordeel is dat vlaslemen bijdraagt aan de vermindering van mestafval. Vlaslemen is namelijk makkelijk en snel tot milieuvriendelijke en afbreekbare compost te maken!

Vlaslemen kopen bij ons bedrijf

Wilt u vlaslemen kopen, dan zit u goed bij Spoelders. Naast verschillende soorten vlaslemen kunt u bij ons ook terecht voor andere bodembedekkers. We zetten ze voor u op een rij:

Koolzaadstro: 100 % zuiver koolzaadstro is van nature stofarm en gaat veel langer mee dan een origineel strobed.  

Queenspan houtvezels: deze vezels zijn een mooi product gemaakt van 100% onbehandeld zacht hout.   

Vlaslemen Horse Bedding: Horse Bedding® is een natuurlijk strooisel, gemaakt van de vlasplant. Horse Bedding® heeft een zeer groot absorptievermogen.

Horse Pellets Excellent, nauwelijks stofontwikkeling, ideaal voor paarden met allergie en een zuivere en droge stal.

Daarnaast hebben wij nog veel meer bodembedekkers te koop. Kom naar onze winkel in Hombeek, in de buurt van Mechelen, en ontdek ons complete assortiment aan topproducten. 

Bekijk onze topproducten

Naast vlaslemen kopen, kunt u voor nog veel meer producten bij Spoelders in Hombeek terecht. Wij bieden een zeer breed assortiment aan dier-, tuin-, agro– en bakproducten aan. Als toeleveringsbedrijf voor de land- en tuinbouw leveren wij onder andere ons eigen merk paardenvoeders, granen, meststoffen en zaden. Wilt u vlaslemen kopen en heeft u hier vragen over? Bel naar 015 41 33 04, stuur een e-mail naar info@spoelders.be of vul ons contactformulier in.

Anderen bekeken ook:

Houtpellets kopen Zemst| Paardenvoeders prijzen

Houtvezels, Vlaslemen, Henneplemen Bekijk
Queenspan Bekijk